Lenge, men verdt det

Det er no evighetar sidan noko som helst blei oppdatert på denna sida, trist, men sant.
Det er nå nye tider, med ein nygira PR-sjef. Ein nygira pr-sjef fordi han er ferdig med all pr for i år (trur han jaffal..:S)

Me har nå vore gjennom ei spannande tid, der det har vore Basar (som var svært vellukka) og mykje andre morsome og seriøse ting. Me har arrangert diverse ting og kost oss, slik som russ i sin beste alder (som om russ er russ i andre aldrar((utan om viss untak)))

Trur Øyvind Solberg er nøgd med Innsats ved Basaren og resultatet. Trur også han er letta over å være ferdig med eit slik press som basaren var. Me skal nå snart arrangere Blå-Tur for russen, som blir NYDELIG…

Må innformera om at nokon eksemplarer av Russen ved Lundeneset gjorde noko som var tenkt som humor, men blei feilaktig oppfatta. Og dermed blei dei utestengt frå Tryggheim Grand Prix. Sjølv om GrandPrixen sjølvsagt ikkje kan måle seg med Lundeneset sin, var det eit bra arrangemang, noko Cupen til Tryggheim også var. Dei har nokk jobba lika bra som oss, og eg tar av meg hatten for alle som vil dedikere russa tida si til å samle inn penger til eit godt formål i staden for å feste,drikke og gjere andre ting som fort angras på seinare i livet.

Min fasinasjon over russen på Lundeneset og andre skular som samlar inn penger til andre enn seg sjølv er enorm, all hyllest til desse.

Russ 2007, me er ein fin årgang. Hyll Hyll

Reklamer

Informasjon vs. SMS

Vil nå informere om at alle som har skreve seg på lista, der du kan få SMS om russe arrangement er nå ferdig laga og klar til bruk. Håpar dykk alle får stor glede av dette. Er det nokon som ikkje har skrevet seg på eller trur dei ikkje har det. Vennligst send meg ein mail på Sindre@webmail.no der du legg ved fullt namn og telefonnummer så ska me få lagt deg til. Vil bare minne på om at denne tenesta er fullstendig gratis og hadde eg vore deg så hadde eg nytta meg av å bruke denne.

Sov godt..

Kvar er alle heltane?

Eigentleg har ikkje overskrifta noko med innlegget å gjer, men eg føler bare å oppdatere med eit visdoms ord frå Stine Eikje: «Eit tips til late kokker: ha popcorn i pannekakene, då snur dei seg av seg sjølv.» og rett som det er kjem det eit visdoms ord til «Det er ikkje vanskeleg å vere klok, det er bare å tenke på noko dumt å la være å seie det».

Ha ein fortsatt fantastisk dag.  Og  ein ting til slutt. Lever inn Russeomtaler:D

Ferie

Nå her russen tatt ferie, vel nøgd med eit fullført semeseter.. (eigentleg er det ikkje over før den 14.jan, men for ordens skuld så seier me at me er ferdige, då er det ikkje så lenge igjen liksom..:D

Adventscup og IntimKonsert

I helga blir det både cup og underhaldning for framtidige elevar(?) og andre. I helga er det fokus på 8-10 klassingane. Dei skal me verta opp og forsøke å gjere det best mogleg for. Johan har cupen klar og Cato har underhaldninga, så eg har på følelsen at dette kan bli meget bra. Eg trur og at alt er på plass. Men eg har spart det besta til slutt. TV EXPERIENCE kjem!!! Det blir fantastisk. Dei er utroleg bra live, og fortjener all den støtten dykk kan gi. Dei er verkeleg gode. Konserten vert gratis så det skal ikkje stå på det. Dei spelar utroleg musikk som bare må opplevast. Så eg oppfordrar til ein ting: KOM!

Ei fantastisk helg over

Då var både Bryllup og cup over. Johan er nøgd, det var litt få påmeldte lag til cupen, men me som var der. Me hadde det svært så hyggeleg. Cupen blei vunne på jente sida var frå Tryggheim, navnet har gått i glemmeboka, og på gutte sida var det laget «Hette» som vann, etter ein utrolig spanande finale. Me gratulerar begge laga med sigeren. Det værste som skjedde var at stakkars Trond (lærar) skada foten, han haltar fortsatt, men etter det som er sagt så var det bare ein forstuing og det vil gå bra.

Så var det bryllupet. Det var ein flott kveld, der Jarleif Tvedt og Anne Marta Tangen gifta seg. Kåre Gilja var den utvalgte presten som fekk via desse og forloverane Kim Levi Tveiten og Silte Therese vedøy var stolte, eller Kim var vel ikkje så stolt som han så godt uttrykte i talen til brudgommen. Det var eit stort sortimang av personlighetar og alle som eg traff på spelte rolla si ypperleg. Utrolige kostymer, her vil eg trekke fram alvane frå kløvendal, dei hadde sydd sine eigne kostymer, reist til Oslo og kjøpt øyrer, rett og slett ofra seg skikkeleg. Og dei likna verkeleg på ekte alvar også. Det var og andre fantastiske kostymer og rolle-tolkningar, men dessverre så ville det tatt for lang tid å ramsa opp alle. Men eg vil gi ein stor honnør til alle. Dokke var flinke.

Takk for ei fin helg.!

Snart Bryllup og Cup

Ja, nå nærmar det seg både Cup og Bryllup.
Cupen, i følge Johan, kjem til å bli enorm.
Bryllupet likeså. Håpar alle ofrar seg, melder på lag og spelar på cupen. Den begynner på fredag den 1o. nov. og bryllupet er på lørdagen den 11. nov. Alle som er meldt på til brylluppet. Det kjem til å bli rikt. Dessverre er det plass problemer i år, så det blir ikkje mange utan ifrå.. Cupen derimot er det alltid plass på. Så kom, meld dykk på eller støtt laget du likar. Helga blir kanon kjekk

Misjonsløpet er nå ferdig

Me i russen har nå arrangert misjonsløpet. Det var utrulig stemning, og folk ofra seg verkeleg. Eg skal ikkje trekke fram speseielle, for det var så mangen som ofra seg slik at det sikkert vil ver nokon som ikkje blir nemnt, eller gløymt. Men vil takke alle, speseilt russen.

Det endelege beløpet (til no, holder visst fortsatt på å telje opp) er på utrulige
191 535kr og 13 øre. Får ikkje sagt det nok gonger, men det er utruligt:D

Nå oppfordrar eg alle til å halde den entusiasmen som me no har. Ikkje slepp den

Nå er sida oppe

Her er då sida vår. Den blir oppdatert kontinuerligt.
Så dokke må logga dokke inn kvar dag:P

Ein liten test…

Lundenesrussen 2006/2007 har fått si eiga side på internett. … continue reading this entry.